Neekspertai.lt

Pigiausi Basketnews Fantasy žaidėjai, kurie privalo būti jūsų komandoje

ANTANAS KUPSTAS

2024 m. liepos 21 d. 11:06

Basketnews Fantasy žaidėjams vienas iš svarbiausių įgūdžių yra kokybiškas biudžeto valdymas. Patys geriausi fantasy žaidėjai užima prizines vietas, nes žino, kaip tinkamai paskirstyti savo biudžetą. Svarbu turėti labai gerą startinį penketą, tačiau dar svarbiau turėti žaidėjus, kurie už žemą kainą galėtų surinkti komandai daug fantasy taškų bei padidinti komandos bendrą biudžetą.


ANDREW NEMBHARD


Ūgis: 193cm

Amžius: 24 metai

Basketnews fantasy kaina: 200k


31-uoju numeriu 2022 metais į NBA pakviestas Andrew Nembhard šių metų atkrintamosiose rinko po 14.9 taškų, 5.5 rez. perdavimų per rungtynes. Indiana Pacers žvaigždei Tyrese Haliburton susitraumavus, Andrew Nembhard tempė komanda savo gerais prasiveržimais, staigiais žingsniais bei gerais pataikymo procentais. Proveržio sezoną turintis Andrew Nembhard turėtų demonstruoti nuostabią formą ir šių metų Olimpinėse rungtynėse žaidžiant už savo gimtąją šalį Kanadą. Basketnews fantasy biržoje šis žaidėjas kainuoja tik 200k, todėl labai tikėtina, jog Olimpiadai prasidėjus jo kaina sparčiai didės.







MATHEW STRAZEL


Ūgis: 182cm

Amžius: 21 metai

Basketnews fantasy kaina: 150k


AS Monaco jaunasis įžaidėjas Mathew Strazel Eurolygos sezono metu negaudavo daug minučių ir reikšmingos rolės komandoje, nes Monako ekipa turėjo pasaulinio lygio įžaidėjus, tokius kaip Mike James, Elie Okobo, Jordan Loyd bei Kemba Walker. Vis dėlto, šių metų Prancūzijos rinktinėje M. Strazel turės didžiulį vaidmenį dėl įžaidėjų trūkumo komandoje. Ši situacija suteikia jam unikalią galimybę Olimpiadoje pademonstruoti įgūdžius ir patirtį, sukauptą treniruojantis ir žaidžiant šalia AS Monaco žvaigždžių. Dėl to Prancūzijos rinktinės sirgaliai gali tikėtis išvysti, kaip talentingas įžaidėjas atsiskleis tarptautinėje arenoje. Įvertintas 150k Basketnews fantasy biržoje, Mathew Strazel turėtų sparčiai pasididinti savo kainą.







NICKEIL ALEXANDER-WALKER



Ūgis: 196cm

Amžius: 25 metai

Basketnews fantasy kaina: 300k


Minnesota Timberwolves atakuojantis gynėjas Nickeil Alexander-Walker pasižymi puikiu metimu iš distancijos ir stipria gynyba, todėl NBA lygoje jis laikomas tipiniu „3nD“ žaidėju. Praėjusių metų Pasaulio čempionate jis pelnydavo vidutiniškai po 9,4 taško ir rinkdavo 7,9 naudingumo balo per rungtynes. Šių metų Kanados rinktinėje yra gausu talentingų žaidėjų, kurie gali sumažinti N. Alexander-Walker žaidimo laiką ir vaidmenį komandoje. Vis dėlto, fantasy krepšinio žaidėjams jis gali būti vertingas pasirinkimas už 300 tūkstančių – rizika gali atsipirkti, jei jis išnaudos savo galimybes ir pademonstruos įspūdingus rezultatus. Tinkamai išnaudotas, jo gebėjimas tiek gynyboje, tiek puolime gali atnešti didelę naudą tiek rinktinei, tiek fantasy žaidėjams.



ISMAEL ROMERO

Ūgis: 206cm

Amžius: 33 metai

Basketnews fantasy kaina: 350k


Ismael Romero „BasketNews“ fantasy žaidime apibrėžiamas kaip vienintelis Puerto Riko rinktinės vidurio puolėjas. Praėjusių metų Pasaulio čempionate jis pelnydavo vidutiniškai po 11,4 taško, atkovodavo po 7,4 kamuolio ir rinkdavo 14,4 naudingumo balo. Santa Klaroje gimęs centras turėjo sunkų Olimpinės atrankos turnyrą, kuriame susidūrė su tokiais varžovais kaip Domantas Sabonis, Nicollo Melli bei 210 cm ūgio Meksikos rinktinės centras Joshua Ibarra. Vis dėlto draugiškose rungtynėse su Australija ir Graikija Romero pademonstravo geresnį žaidimą, vidutiniškai rinkdamas po 13,5 taško, 6,5 atkovoto kamuolio ir 17 naudingumo balo per rungtynes.

Ismael Romero turi didžiulį vaidmenį savo komandoje, todėl yra tikėtina, kad jo itin kukli fantasy kaina kils. Romero gebėjimas efektyviai žaisti tiek puolime, tiek gynyboje suteikia didelį potencialą tiek Puerto Riko rinktinei, tiek fantasy žaidėjams, kurie ieško neįvertintų, bet produktyvių krepšininkų.