Neekspertai.lt

Basketnews Fantasy patarimai bei dėmesio verti žaidėjai Olimpinėse žaidynėse

Antanas Kupstas

2024 m. liepos 21 d. 11:03


Jau vakar prasidėjęs Basketnews Fantasy žaidimas traukia visus krepšinio ekspertus bei, žinoma, neekspertus išbandyti savo krepšinio žinias bei pasivaržyti su didžiausiais krepšinio aistruoliais.


Šių metų olimpinėse žaidynėse visos komandos yra labai stiprios ir visi žaidėjai yra labai talentingi, net jei jie ir yra kilę iš tokių šalių kaip Pietų Sudanas ar Japonija. Iš tokių komandų Fantasy žaidėjams labai svarbu atpažinti geriausią žaidėją, nes būtent jis komandoje gaus laisvės atakuoti bei gaus daugiausiai minučių ir bus vienintelis komandos šviesulys bei gali būti labiau nuvertintas basketnews žaidėjų biržoje. Šiame straipsnyje neaptarsiu akivaizdžių žaidėjų, tokių kaip Giannis ar Dennis Schroder, kurie neabejotinai dominuos. Vietoj to, aptarsiu mažiau žinomus žaidėjus, kurie, atsižvelgiant į jų kainą, gali atnešti daugiau vertės jūsų Fantasy komandai.


CARLIK JONES


Pozicija: PG

Ūgis: 183 cm

Amžius: 26 metai

Basketnews Fantasy kaina: 1.65M


Šią vasarą pasirašytas naujasis Belgrado Partizan narys Carlik Jones yra šviesiausiai spindintis šviesulys Pietų Sudano komandoje. Praeitų metų Pasaulio čempionate Carlik Jones rinko po 20.4 taškų, 4.6 atk. kamuolių, 10.6 rez. perdavimų bei 26.2 naudingumo balų per rungtynes. Čempionate net 2 kartus sugebėjo susirinkti virš 40 effo – prieš Angolą ir Puerto Riką. Tačiau prieš Serbijos rinktinę, kuri tuo metu pasižymėjo labai stipria gynyba, ypač dėl A. Avramovic, Carlik Jones įmetė tik 3 taškus bei pelnė tik 4 naudingumo balus. Olimpiados grupių etape Pietų Sudanas susitiks su Puerto Riko bei ta pačia Serbija, todėl tik logiška tikėtis panašios Carlik Jones statistikos kaip praeitų metų rungtynėse. Carlik Jones asmeninių judesiukų arsenalas yra labai platus, jis turi ir metimą, sugeba labai dideliu greičiu prasiveržti į baudos aikštelę, o iš po krepšio pataikyti gali net pro rankų mišką. Vienintelis būdas tinkamai apibūdinti šį šaukimą fantasy biržoje – pure hooper, kurio komandoje atletiškai, aukšti žaidėjai galintys bet kada pagauti bet kokį „alley-oop“. Pasimėgaukite gražiu krepšiniu...








JOSH HAWKINSON


Pozicija: C

Ūgis: 208 cm

Amžius: 29 metai

Basketnews Fantasy kaina: 1.5M


Josh Hawkinson nors ir nėra pats svarbiausias žaidėjas Japonijos rinktinėje, gaunantis visas minutes ir visus kamuolius puolime, praeitais metais turėjo proveržio turnyrą, kai Pasaulio Čempionate Japonijos rinktinei rinko po 21 taškų, 10.8 atk. kamuolių bei 28.6 naudingumo balų per rungtynes. Šis 208 cm ūgio vidurio puolėjas yra greitas, atletiškas, tinkamu metu moka įkirsti į baudos aikštelę. Pasaulio čempionate J. Hawkinson buvo gerai naudojamas du prieš du situacijose, savo didžiuliu rėmu pastatydavo užtvaras, greitai nusigaudavo iki baudos aikštelės ir gavęs pasą lengvai pelnydavo taškus.










GEORGIOS PAPAGIANNIS


Pozicija: C

Ūgis: 220 cm

Amžius: 27 metai

Basketnews fantasy kaina: 1.1M


2m. 20 cm. ūgio milžinas Geogios Papagiannis Olimpinės atrankos turnyre nustebino daugelį krepšinio aistruolių rinkdamas po 12.8 taškų, tik 4.8 atk. kamuolių bei 13.5 effo per rungtynes. Graikijos rinktinėje Papagiannis turi didžiulę rolę, kadangi komandoje nėra kito tokio talentingo vidurio puolėjo. Dėl savo ūgio Papagiannis turėtų susirinkti daug atkovotų kamuolių bei daug blokų. Taip pat Olimpinėje atrankoje naujasis Monaco pirkinys parodė, jog gali pataikyti ir iš distancijos (7/14 3P). Debiutinėse Olimpiados rungtynėse Graikija susitiks su Kanada, kuri neturi akivaizdaus vidurio puolėjo (dauguma NBA žaidžiančių PF pozicijoje rinktinėje pasistumia į 5-ąją poziciją), todėl tose rungtynėse Papagiannis turėtų karaliauti po krepšiu.


OSCAR DA SILVA



Pozicija: PF

Ūgis: 206 cm

Amžius: 25 metai.

Basketnews Fantasy kaina: 600k


Oscar da Silva yra puikus pasirinkimas fantasy žaidėjams už 600k, kadangi Barcelonos sistemoje užaugęs sunkiojo krašto puolėjas yra pripratęs iš ne daug minučių sukūrti daug vertės komandai. Draugiškose rungtynėse su Prancūziją Oscar da Silva susirinko 15 taškų 8 atk. kamuolius. Tai yra labai protingas žaidėjas, iš minimalaus vaidmens puolime mokantis susikūrti situacijas, kuriose yra naudingas. Taip pat tokioje puikiai sustyguotoje komandoje kaip Vokietija, kur kiekvienas žaidėjas, net Niels Giffey (pagarbiai), gali turėti didelį vaidmenį puolime, Oscar da Silva turėtų gauti daug progų susirinkti naudingumo balų. Galiausiai, šis žaidėjas ne rinks po 20 effo kiekvienas rungtynes, tačiau savo kainą Basketnews biržoje turėtų pasikelti.



FRANK NTILIKINA


Pozicija: PG

Ūgis: 196 cm

Amžius: 25 metai

Basketnews Fantasy kaina: 450k


Frank Ntilikina nėra tas žaidėjas, iš kurio gali tikėtis labai daug naudingumo balų, tačiau Fantasy žaidėjams, šis žaidėjas yra galimybė sparčiai pasididinti biudžetą. Kainuojantis vos 450k kreditų Frank Ntilikina yra puikus pasirinkimas, kadangi Prancūzijai trūksta įžaidėjų (nepasaint puikiai žaidžiančio Mathew Strazel yra tik labai senas Albicy bei senas ir traumuotas Nando de Colo). Ntilikina yra iš NBA atėjęs krepšininkas, šią vasarą pasirašęs sutartį su Belgrado Partizan, todėl yra įpratęs žaisti stiprioje komandoje ir rinktinėje turėtų susikūrti daug progų sau bei komandos draugams. Praeitų metų Pasaulio Čempionato pasirengimo draugiškose varžybose Ntilikina rinko po 12 taškų bei 11.5 effo per rungtynes.




Šie Basketnews Fantasy žaidimo patarimai ir dėmesio verti žaidėjai Olimpinėse žaidynėse gali padėti jums susikurti konkurencingą komandą ir mėgautis krepšinio varžybomis dar labiau. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad krepšinio pasaulis yra nenuspėjamas, ir žaidėjų pasirodymai gali kisti dėl daugelio priežasčių. Todėl, nors šie žaidėjai turi didelį potencialą ir gali padėti jūsų Fantasy komandai pasiekti aukštų rezultatų, jų pasirodymas gali būti ne toks, kokio tikitės. Sėkmės ir mėgaukitės krepšinio šventėmis!